Activitats octubre 2021

Envelliment actiu

Imatge calendari octubre 2021
Clica la imatge per descarregar el calendari

Punt Voluntariat i les persones grans

Divendres 29 d'octubre

El servei “Punt del Voluntariat” ofereix la possibilitat de poder realitzar acciones en el teu temps lliure que ajuden a la resta i per això no hi ha límit d’edat. El potencial humà de les persones grans que formen part de la “família de voluntaris/es” queda reflectit en aquest vídeo.


Dia Internacional de la Gent Gran

Dissabte 2 d'octubre (matí)

6a conferència: Envelliment i diversitat sexual. Ponent Sr. Jaume Piqué-Abadal. Periodista i Coordinador de formació de la Fundació Enllaç.


Màster Class Gimnàstica per a Gent Gran. Associació Esports i Salut.


Visita Guiada a l’Escola de Restauració de Santa Coloma de Gramenet


Divendres 1 d'octubre (tarda)

5a conferència: Proposta el Consell de la Gent Gran de Santa Coloma de Gramenet. Ponent Sra. Merche Fernàndez Ruzafa, tècnica de Participació Ciutadana (Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet).


Benvinguda. Sra. Soraya Santalucía Rubio, Regidora de Salut, Consum i Gent Gran.

4a conferència: Experiència Consell de Gent Gran de Barcelona. Ponent Sra. Mercè Mas. Treballadora social, membre del Consell Estatal de Persones Grans i del Consell Assessor de Persones Grans de Barcelona.


Divendres 1 d'octubre (matí)

3a conferència. Recursos i Serveis per a la dependència. Ponent Sra. Encarna Zurita Lorente, Cap del Departament d’Atenció a la Dependència i persones amb Discapacitat (Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet).


2a conferència: Preparació a la Jubilació. Ponent Sr. Josep de Martí Vallés, Director General d’Inforesidencias.com. Llicenciat en Dret i Diplomat en Administració Pública. Màster en Gerontologia Social i Màster en Dret Públic.


Obertura de la Jornada. Sra. Barbara Ferrer Escobar, Tinenta de Alcaldessa Executiva de Drets Socials i Ciutat Educadora.

1a confefència: Sentit de vida de les persones grans. Ponent  Sra. Montse Celdan Castro, Professora Departament de Cognició, Desenvolupament i psicologia de la Educació (Universitat de Barcelona)