Càpsula: “Com veure a la meva gent durant les festes Nadalenques des del meu mòbil? 16/12/2020

Manuel Miralles -responsable de projectes de formació per adults en grans empreses i màster en Internet Business- ens mostrarà una manera fàcil de poder sentir a la família i  amistats a prop.

En aquestes èpoques nadalenques, és una de las sensacions més reconfortants que podem tenir, aprofitem les noves tecnologies que tenim properes perquè les persones grans puguin comunicar-se, viure i apropar-se a les persones que estimen en la situació actual, mantenint les distàncies de seguretat.Taller: “Com gaudir del Nadal mantenint els excessos a ratlla” (09/12/2020)

De la mà de Meritxell Roca -nutricionista col·legiada amb experiència en l’àmbit de la divulgació i màster en química i enginyeria alimentària- ens ensenyarà   com és possible portar una dieta saludable durant les dates nadalenques, afegint aliments típics i fent-ho d’una forma saludable.Jornada Dia Internacional de la Gent Gran (1/10/2020)

El dia 1 d’octubre es va celebrar a nivell internacional “el Día de las personas mayores”. A Santa Coloma, de les 9.30 fins a  les 13.00 es va  celebrar de manera telemàtica, per la imposició del distanciament físic al que obliga la Covid-19, una sèrie de conferències destinades a la reflexió relacionada amb la qualitat de vida  que volem per les nostres persones grans. Amb especial incidència, aquest any es va profunditzar en la importància de la soledat no desitjada i com aquest factor influeix en el deteriorament de la salut física i mental. L’alcaldessa, Núria Parlon, va iniciar el debat ‘Soledad y ciudadania’. Van poder participar totes les persones que ho van desitjar mitjançant l’enllaç a YouTube a la vegada que van poder seguir les jornades en directe. Duració: 3h41m39s

Organitzat: Envelliment Actiu (Direcció Drets Socials, Gent Gran, Salut i Consum)

Visita guiada a la Fàbrica Cacaolat 05/03/2020Gran ball de disfresses 23/02/2020