Reforç nadalenc de la neteja de l'espai públic

Imatge decorativa

Durant l’època nadalenca, a causa de l’augment del consum, creix també la quantitat de cartró generat, especialment als establiments. És per aquest motiu que és molt important que els comerços facin ús del servei de recollida del cartró especialment destinat a ells, per tal de millorar la netedat dels carrers, evitar els contenidors sobreeixits i millorar el servei pel conjunt del municipi.

L'Ajuntament ha reforçat, com cada any, el servei de recollida de cartró comercial en horari de tarda-nit, els diumenges  i els dies festius d'obertura comercial d'aquest desembre, i estén ara aquest reforç a tots els dies laborables, entre el 23 de desembre i el 9 de gener.

Alhora també hi haurà serveis de reforç de tota la xarxa de recollida de cartró, envasos i vidre els dies festius i les vigílies dels festius. A més, durant aquestes dates nadalenques es tindrà especial cura per evitar el desbordament de contenidors.

Els dies 5 i 6 de gener els equips habituals de neteja viària faran un treball específic en la zona del recorregut de la cavalcada de Reis.