Nadal solidari a Santa Coloma

Foto de Núria Parlon

Compartir il·lusions, desitjos i solidaritat

Des de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, amb la col·laboració de la Creu Roja del Barcelonès Nord, tornem a posar en marxa la campanya solidària de recollida de joguines i productes d’higiene personal, una iniciativa adreçada a tots els colomencs i a les colomenques, l’objectiu de la qual és donar suport a les famílies i infants amb menys recursos. Aquest projecte es duu a terme des de fa més de 20 anys i sempre ha estat un èxit de participació, gràcies al fort esperit solidari de la ciutadania.

Enguany, la campanya té dos vessants: per una banda, la recollida de joguines que siguin noves, educatives, segures, que no fomentin la violència ni el sexisme, entre altres valors destacats; i, per l’altra, la donació de productes d’higiene personal. L’any passat, la vostra participació i implicació va permetre poder donar joguines a més de 580 infants i es van recollir més de 800 kg de productes d’higiene personal.

Malauradament és un fet: a Santa Coloma tenim famílies que encara pateixen les conseqüències de la pobresa. Des de l’Ajuntament tenim en marxa diferents iniciatives per mitigar-la, però alhora és important que totes i tots ens hi impliquem! És per aquest motiu que m’adreço a vosaltres, per demanar-vos, un cop més, el vostre granet de sorra, perquè cap nen o nena es quedi sense joguina, ni cap família sense els productes d’higiene personal de primera necessitat.

Vull agrair especialment la tasca de totes les entitats i establiments que organitzen actes solidaris durant aquestes dates, que fan que aquesta iniciativa creixi, any rere any, i que els colomencs i les colomenques tinguin més opcions per implicar-s’hi, amb un fort sentiment de comunitat i una arrelada mirada cooperativa.

Entre totes i tots tornem a fer de la nostra ciutat un exemple de solidaritat i convivència! Hi compto amb totes i tots per crear il·lusió i fer volar el boca-orella perquè torni a ser un èxit de participació!

Núria Parlon

Alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet