Nadal inclusiu i accessible

Des de l’Ajuntament es treballa per garantir els drets i el benestar de les persones amb discapacitat en tots els àmbits. El Nadal i la Festa Major d’Hivern no podien ser una excepció i és per aquesta raó que enguany hi haurà cues adaptades que faciliten l’accés dels nens i nenes amb diferents capacitats al campament de la Fada Missatgera i als actes del dia 5 amb motiu de l'arribada dels Reig Mags.

Aquesta iniciativa forma part de la campanya NADAL INCLUSIU "Un nadal per a tu i per a mi" de les entitats Club MamasG i l’Associació Divers a la qual Santa Coloma de Gramenet s'ha adherit perquè els més petits puguin gaudir de la màgia i la il·lusió del Nadal.

Des de 2018, el Club MamasG, i ara amb el suport de l'Associació Divers, lluita per donar visibilitat i normalitzar diverses condicions de les persones amb capacitats diferents amb l'objectiu de que tots els nens i les nenes puguin gaudir d'aquestes festes.

Cartell Nadal inclusiu - accés adaptat

CUES ADAPTADES I ESPAIS RESERVATS

En cas que hi hagi cues, les persones amb discapacitat o mobilitat reuïda tindran accés preferent.

  • Campament de Nadal de la Fada Missatgera - plaça de la Vila

          - 1, 3 i 4 de gener, de 17 a 20.30 h.

          - 2 de gener, d'11.30 a 14 h i de 17 a 20.30 h.

  • Cavalcada de Reis, 5 de gener

          - Recollida de cartes: a les pistes d'atletisme Antonio Amorós, de 15.30 a 16 h.

          - Arribada dels Reis: a les pistes d'atletisme Antonio Amorós, 16h.

          - Cavalcada: espais reservats a la plaça de la Vila, plaça Manelic i rambla del Fondo, entre els carrers Irlanda i Doctor Pagès.               En aquest tram, la Cavalcada discorrerà sense ambientació musical en atenció als infants amb hipersensibilitat auditiva.

Imatge Campanya Nadal Inclusiu
Imatge Campanya Nadal Inclusiu