Nadal a La CIBA

Aquest Nadal La CIBA ofereix un ampli programa d’activitats coeducatives durant les vacances de Nadal i ofereix un nou servei de canguratge adreçat a les famílies i les seves criatures.

Programació completa de les activitats nadalenques de La CIBA

Cliqueu aquí per accedir-hi

Mafalda a La CIBA

Foto

L’inici de la campanya nadalenca tindrà lloc el divendres 23 de desembre, de 17 a 20h, amb una festa molt especial que donarà la BENVINGUDA A MAFALDA, SUSANITA I MANOLITO.

Aquest Nadal podrem gaudir de la companyia de Mafalda i els seus amics. Els rebrem amb un munt d’activitats, xocolatada, tallers, concerts, contes, titelles... i així les persones petites i grans de Santa Coloma  podrem seguir gaudim de la seva presència i fer-nos fotos en la seva companyia.

Des de dijous 22 de desembre fins a diumenge 8 de gener de 2023 Mafalda, Susanita i Manolito ens oferiran activitats de lleure i coeducatives en diferents franges horàries i durant els caps de setmana (24 i 25 de desembre, 31 de desembre i 1 de gener i  7 i 8 de gener) la CIBA estarà oberta pels matins per poder fer-nos una foto de record.

Nou servei de cura i canguratge

Des del dimarts 27 de desembre de 2022 i fins el dijous 4 de gener de 2023, els infants podran gaudir d’un SERVEI DE CURA I CANGURATGE a La CIBA, en horari de 16 a 20h.

Aquest servei de cura té per objectiu oferir un espai de suport a totes aquelles famílies que necessitin disposar d’un temps de canguratge, amb la seguretat que els seus infants estaran ben atesos, en un espai càlid i de seguretat. 

Nenes i els nens podran gaudir diàriament d’aquest servei, però amb caràcter general, per un període no superior a dues hores per dia.

Aquest servei és gratuït i només requereix d’enviar un correu electrònic a menudaciba@gramenet.cat o bé entrant a la web de La CIBA, per formalitzar la inscripció.