Foto de Núria Parlon

Gaudiu de la Festa Major d’Hivern plena d’il·lusió i bons desitjos!

Quan s’apropa la finalització de l’any, Santa Coloma de Gramenet celebra la seva Festa Major d’Hivern, que gira tradicionalment entorn la festa patronal del 31 de desembre. En unes dates tan assenyalades, la ciutat s’omple de llum, en un ambient càlid – tot i les temperatures - i familiar, salpebrat d’activitats molt variades on tothom pot trobar el seu espai.

Enguany, no faltarà el Circ de Nadal a la plaça Pau Casals, que s’ha consolidat com una proposta ja indispensable per a infants i adolescents, amb una munió de tallers i espectacles circenses. Ni tampoc la festa de Cap d’Any a la plaça de la Vila, a la qual celebrarem, amb alegria i en família, l’entrada d’un 2020 que espero de tot cor sigui un any ple de felicitat per a tots els colomencs i les colomenques.

Les entitats i associacions duran a terme la seva imprescindible tasca, posant el colofó el 2019 durant la diada de Santa Coloma, amb activitats d’arrel i el més genuí sabor tradicional i que són, sens dubte, l’ànima i l’esperit autèntic de la Festa.

L’arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient, amb les carrosses ben carregades de joguines i caramels, clourà feliçment aquestes setmanes tan especials, tot acomiadant el Nadal en una vetllada plena de llum, somriures i molta dolçor.

L’esperit solidari de la nostra ciutat brillarà, una vegada més, gràcies a la tradicional campanya solidària que recollirà joguines i articles d’higiene personal, que l’Ajuntament du a terme junt amb diferents agents i en coordinació amb Creu Roja Barcelonès Nord.

Us convido a participar de tots aquests actes i a què gaudiu de la meravellosa atmosfera, desbordant de vibracions positives, en el marc d’uns dies esperats i necessaris. Desitjo que passeu unes molt bones festes i una joiosa i il·lusionant entrada al nou any que ens espera!

Núria Parlon

Alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet