La campanya comercial de Nadal promou les compres a les botigues de la ciutat

Activitats nadalenques als carres i places de Santa Coloma

Els carrers comercials, algunes places, els mercats municipals i l'Ajuntament tornen a vestir-se de Nadal i llueixen il·luminats a partir del divendres 3 de desembre.

Com és habitual, l'Ajuntament dona suport a tota la campanya de Nadal, que organitza l'Agrupació del Comerç i la Indústria, i assumeix el 100% del cost de les instal·lacions, així com la totalitat del consum de la lluminària nadalenca dels principals carrers comercials. Les activitats de dinamització del comerç inclouen diferents activitats que pots consultar en aquestes planes. 

El Nadal Arriba als Mercats

La campanya per promoure que les compres nadalenques es facin en establiments de la ciutat també es fa extensiva als tres mercats municipals (Singuerlín, Fondo i Sagarra) i als mercats de venda no sedentària; els tradicionals «encants» que, a la nostra ciutat, se celebren tots els dilluns a l'entorn del Mercat Sagarra; els dijous, al voltant del Mercat de Singuerlín, i els dissabtes, a prop del Mercat del Fondo. 

#jocomproasantako 

D'altra banda, la Campanya de Compra Local, impulsada per l'Ajuntament i vigent durant tot l'any, aprofita les festes per estrenar nova imatge, així com la possibilitat de seguir-ne totes les novetats a les xarxes socials, amb el hashtag: #jocomproasantako. 

En aquest sentit, i per reforçar la importància de fidelitzar el consum a la ciutat, l'Ajuntament lliurarà 2.000 calendaris informatius amb els festius de permís d'obertura comercial. No hi faltaran els cartells i les banderoles informatives de «Sóc de Santa Coloma, compro a Santa Coloma», als carrers principals.