Cartell

21 de MARÇ - 12h

Metro Fondo

MOU L’ESQUELET - SCRAKEJA’T 2.0

CobosMika Company

Aquesta intervenció artística combina dansa, interpretació, música en directe, formació, participació comunitària i interacció amb la ciutadania, amb l’objectiu d’apropar la dansa a tots els públics amb ritme, sorpreses i diversió. Fusiona la dansa contemporània i les danses urbanes a partir d’una battle (combat dansat) protagonitzada per cinc personatges estridents, d’orígens molt diversos, que lluitaran fi ns a deixar-se la pell i els ossos per ser els campions universals de l’art del moviment!

27 de MARÇ, 11:30h

Parc Europa

MEETING POINT

ERTZA

Dos joves desconeguts procedents del mateix país es troben a l’altre extrem del planeta. Junts descobreixen la passió pel ball i fan que de l’encreuament de llenguatges com el break-dance i el hiphop en sorgeixi alguna cosa nova  amb la qual tots dos s’hi senten identifi cats. ERTZA neix el 2004 sota la direcció del ballarí i coreògraf Asier Zabaleta amb l’objectiu d’obrir un nou espai on poder crear lliurement a través de la interacció de diferents disciplines artístiques amb la dansa contemporània.

27 de MARC, 12h

Parc Europa

EUFORIA

Sacude

Quedareu impressionats per aquest espectacle que fusiona dansa aèria i música electrònica sobre una gran plataforma rectangular suspesa a l’aire. La música activarà el viatge aeri dels ballarins convertint-lo en una festa per a tots els presents a través del ritme, la dansa vertical i els dibuixos acrobàtics. Un espectacle catàrtic que indueix al ball lliure, a moure el cos i gaudir del moment. Sacseja la teva eufòria! Sacude és una companyia de dansa vertical i dansa aèria de Barcelona que transmet la bellesa de la ingravitació.

Imatge

27 de MARÇ, 21h

Teatre Sagarra

LA SET I LA REVOLUCIÓ 

Ossoclub

Piero Steiner, Andrés Corchero, Pep Ramis i Enric Ases signen i interpreten aquesta peça poètica, tragicòmica i esquerpa que convida a refl exionar sobre sentiments que a tots ens remouen: l’esperança, la decepció, la necessitat de lluitar o de rendir-se, els somnis revolucionaris i la realitat implacable. Un espectacle sobre l’amistat, la ràbia i la tendresa on quatre homes madurs ens mostren el nen, el vell i el boig que porten dintre.

Imatge

28 de MARÇ, 21h

Sala Miquelet

AM I BRUCE LEE 

Junyi Sun / Kernel Dance Theatre

“Sabies que Bruce Lee va ser campió de txa-txa-txa?” Així descriu Junyi Sun el seu primer projecte en solitari, el qual neix de la seva curiositat per aquest popular personatge dels anys 70, que per a molts és considerat un mite. Sun analitza els punts de connexió i paral·lelismes que té amb l’artista, des de l’origen o el recorregut professional fins els seus ideals o desitjos per donar-los cos i vida en aquest espectacle tan personal, a mig camí entre la dansa i les arts marcials. 

Junyi Sun dirigeix la Kernel Dance Theatre, companyia de dansa que, des de Barcelona, desenvolupa un llenguatge propi integrant la dansa contemporània amb el teatre i les arts marcials amb l’objectiu de crear projectes que facin reflexionar i descobrir a l’espectador nous punts de vista sobre l’actualitat. Ha treballat i col·laborat amb diverses companyies i artistes d’arreu del món, com la companyia Sol Picó o el coreògraf Adrian Devant.