Foto Núria Parlon Alcaldesa de Santa Coloma de Gramenet

Cinema en pantalla gran, a les biblioteques

Em plau presentar-vos el programa en matèria de cinema que us oferim, de manera gratuïta, des de la xarxa de biblioteques de Santa Coloma, per a la primera meitat del 2020 i que desitgem que sigui del vostre interès. Aquest primer programa de l’any, inclou projeccions en versions originals i doblades, tallers i xerrades especialitzades, en una àmplia proposta dirigida als públics més diversos, on de ben segur trobareu el vostre espai d’interès. Enguany se celebra el 125è aniversari del naixement del cinema com a espectacle, efemèride que es remunta a la projecció pública el 28 de desembre de 1895 del primer film dels germans Lumière. Per aquesta raó, hem planificat una sèrie d’activitats organitzades a les diferents biblioteques de la ciutat i especialment destinades a la infància, perquè coneguin els inicis i la història del setè art.

I aprofitant que al febrer es lliuren els BAFTA Film Awards , els premis de la indústria cinematogràfica del Regne Unit, us proposem les projeccions dels millors curtmetratges presentats i guardonats a l’edició anterior. 

Suggeriments escollits, a tall de petit tast, d’entre una àmplia programació que inclou propostes pensades per a tothom, amb una atenció ben especial per a les famílies i nens i nenes. Us animo a gaudir-la i fer corre la veu!

Núria Parlon Gil

Alcaldessa de Santa Coloma