Cartell

L’Any Nou Xinès arriba a Santa Coloma carregat d’activitats diverses per apropar a la ciutadania les tradicions d’aquesta celebració, que és la més important de la cultura xinesa. L’Associació Cultural Popular Xinesa organitza la celebració amb el suport del Servei de Convivència, Desenvolupament Comunitari i Civisme de l’Ajuntament i el d’entitats, biblioteques, serveis municipals i comerços colomencs.

Enguany celebrem l'Any del Drac que començarà el 10 de febrer i acabarà el 28 de gener de 2025. El drac, un dels dotze animals de l'horòscop xinès, simbolitza força, majestuositat i estatus. A la nostra ciutat, la commemoració es convertirà en una festa popular on la participació, el diàleg i l’intercanvi intercultural seran protagonistes. 

El dilluns 12 de febrer a partir de les 17 h donarem la benvinguda a l’Any Nou Xinès 2024 a la plaça de la Vila, en el que serà el tret de sortida d’un programa d’activitats que s’allargarà fins al dia 24 en què es farà la Festa dels Fanalets en dues ubicacions, la plaça de la Vila i l’Escola Beethoven amb dues rues que es trobaran a l’encreuament de Rambla Sant Sebastià i carrer d’Irlanda per seguir fins a la Rambla de Fondo, carrer Beethoven i plaça del Rellotge, on es representaran diversos espectacles, entre ells la dansa del drac, que es balla per augurar un bon inici d’any, atraure la bona sort i allunyar totes les males energies.