Cartell Draps 2020

Els PREMIS DE DRAMATÚRGIA I POESIA SOCIALS DE SANTA COLOMA DE GRAMENET es lliuraran durant una vetllada literària, al Teatre Josep Maria de Sagarra, i serà obligatòria l'assistència dels premiats o premiades o, en cas que excusin la seva presència, alguna persona en la seva representació deguda i prèviament acreditada. La incompareixença del premiat o premiada o de la persona designada implicarà la seva renúncia al premi i la publicació. Els PREMIS DE DRAMATÚRGIA I POESIA SOCIALS DE SANTA COLOMA DE GRAMENET seran lliurats cada dos anys.

L'obra guardonada en la modalitat de dramatúrgia serà adaptada preferentment per un grup de teatre de Santa Coloma de Gramenet al Teatre Josep Maria de Sagarra de la ciutat en una data a determinar durant el segon semestre de l'any 2021, dins de la programació estable de l’equipament. L'autor o autora de l'obra premiada es comprometrà a permetre aquesta representació o adaptació. Tots els drets seguiran sent propietat exclusiva de l'autor o autora, concedint permís únicament a aquesta primera funció. 

Les obres guardonades d'aquesta segona edició són:

El jurat, reunit el 14 de juliol de 2021 a les 19 hores a la seu de l’Ajuntament, i després de les seves deliberacions van proclamar guanyadors, per majoria, a les obres:

 

CATEGORIA DRAMATÚRGIA

Obra: “LA MALETA (ESPERANDO A RAMÓN)”

Antonio García-Catalán Barchino

CATEGORIA POESIA

Obra: “ELLAS”

Enrique Serrano Meana

 

*L’acte d’entrega dels premis es farà, a una velada literaria, el 16 de desembre al teatre Sagarra