Programació semestral

Gener - Juny 2024

Generalment, les activitats del Centre Pompeu Lab són de caràcter gratuït, però és imprescindible preinscriure’s al formulari web
Telèfon: 93 499 82 91 (només tardes)

Imatge
Cliqueu a l'imatge per accedir al programa en format PDF
  • La preinscripció no suposa automàticament la reserva de plaça per a una activitat. La plaça es confirmarà per correu o per telèfon als i les participants una setmana abans de l’activitat.
  • En cas de no acudir a una activitat per a la qual s’ha obtingut reserva de plaça sense haver donat justificació, el Centre es reserva el dret de passar l’usuari o usuària a llista d’espera en el cas d’inscripció a activitats futures.
  • Les dates i els horaris de totes les activitats anunciades podran ser sotmesos a canvis en funció de determinades circumstàncies. En aquest cas, els canvis es publicaran a xarxes socials i en aquest mateix web municipal.
  • En el cas d’alguns fab lab, es pot demanar als i les participants una petita aportació per a la compra de material específic. En aquest cas, s’indicarà en el moment de la publicació.

Si voleu alguna informació complementària, us podeu adreçar a: pompeulab@gramenet.cat (només per a informació, no es registren inscripcions en aquest correu)