El Pompeu Lab es mou: mou-te amb nosaltres!

Foto

Al maig d'enguany farà cinc anys que vam obrir les portes del Pompeu Lab, un equipament dedicat a la innovació, la participació ciutadana, el foment de la creativitat i per a trencar bretxes digitals, un dels grans reptes de ciutat. Des de llavors, hem posat a l'abast de la ciutadania una àmplia i interessant programació dedicada a les noves tecnologies i perquè gaudiu d'experiències d'oci i en família inoblidables. En aquests primers mesos de l'any estem materialitzant reformes per actualitzar el centre, però no parem, i seguirem amb una programació 'Pompeu Lab' en altres equipaments de la ciutat.

Vull agrair l'interès que heu demostrat durant tot aquest temps, totes les persones que heu assistit als tallers i cursos del Pompeu Lab, especialment als 'labbers', els colomencs i les colomenques que heu participat en les propostes que hem confeccionat amb molta il·lusió.

Per a totes i tots vosaltres organitzarem la 'Labber Con', una convenció on avaluarem la trajectòria de l'equipament i també farem propostes de futur. En aquesta trobada, a més, us hem preparat una experiència en clau de 'metavers' que no us deixarà indiferents!

Per tant, obrim una nova edició de la programació per aquest primer semestre de l'any, que dedicarem a diferents àmbits d'interès, com la informàtica o les xarxes socials, entre altres, i on també tindrà cabuda un espai dedicat a la memòria històrica de Santa Coloma perquè és important recordar el passat per a un present i futur millors! També tornarem a fer els "sopars de cine", els tallers sobre empoderament en noves tecnologies del comerç local, sense oblidar-nos del talent artístic colomenc, que també formarà part de la nova programació.

Així doncs, si el Pompeu Lab es mou, us convidem a moure-us amb nosaltres!

Núria Parlon

Alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet