Foto de Núria Parlon

Presentació

Un any més, des de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet (amb la col·laboració de la Creu Roja del Barcelonès Nord), posem en marxa la campanya solidària de recollida de joguines, llibres i productes d'higiene, adreçada als colomencs i colomenques amb menys recursos, en aquestes dates assenyalades. Aquesta iniciativa es duu a terme, des de fa més de 20 anys i sempre és un èxit de participació, gràcies a l'esperit solidari de la nostra ciutat. La campanya de recollida de joguines de l'any passat ens va permetre arribar a més de 500 infants de la ciutat.

A la ciutat tenim famílies que encara pateixen els efectes de la darrera crisi econòmica de forma severa.

És per aquest motiu que m'adreço a vosaltres per demanar-vos cooperació i solidaritat, perquè cap nen o nena es quedi sense joguina, ni cap família sense els productes de primera necessitat, al llarg de l’any.

Plantegem una campanya solidària, diversificada: el Gran Recapte d'aliments serà durant els dies 30 de novembre i 1 de desembre, i la campanya solidària de Nadal focalitzarà els esforços en la recollida de joguines, contes-llibres i productes d'higiene personal, sense oblidar-nos dels i les joves, perquè sabem que també els agrada jugar i gaudir de les festes.

Núria Parlon
Alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet