Festa Major d'Estiu 2021

3, 4, 5 i 6 de setembre

Enguany la Festa estarà marcada per la pandèmia de la Covid-19, per la qual cosa es tindrà una especial cura per protegir la salut i la seguretat de la ciutadania. Vint-i-quatre artistes locals i una trentena d’entitats colomenques encapçalaran l’edició d’enguany.

Oferta descentralitzada

La programació oferirà unes 60 activitats, la meitat de les quals aniran adreçades a les famílies, amb espectacles d’arts escèniques i musicals aplegats en el cicle «SUPER UAU!» i repartits per tota la ciutat. La Festa Major aposta per la descentralització proposant 12 escenaris en diferents punts de Santa Coloma; com a mínim n’hi haurà un per districte, i 10 d’ells a l’aire lliure, amb l’objectiu d’apropar la Festa a tots els racons i evitar massificacions.

Per a l’estricte compliment de les normatives Covid-19 vigents, hi haurà control d’aforament a les activitats i reserva prèvia per accedir-hi. Es poden reservar les invitacions a partir d'aquest dilluns16 d’agost, a la nova plataforma Grameticket.

Aquest servei possibilita la reserva gratuïta de localitats i assegura l’indispensable control d’aforament en el context actual de pandèmia.

Més informació sobre la programació

*Cliqueu el cartell per accedir al programa complet de la Festa Major en format PDF


*El cartell de la Festa Major d’Estiu 2021 ha estat realitzat per l’il·lustrador colomenc Jordi Villaverde, apassionat dels còmics, l’animació i tot el que té a veure amb el disseny i les arts. Actualment treballa en animació, videojocs i il·lustració editorial. Entre els seus clients hi ha Bee Square Games, Social Point, Cambridge University Press, Norma Editorial, SM ediciones, RBA, Penguin Random House o El País.