Primavera Gastronòmica

Foto

Santa Coloma esdevé aquesta primavera, un any més, ciutat de referència en l’àmbit gastronòmic amb una extensa programació d’activitats per a tots els públics.

Per celebrar la bona salut del sector de la restauració, amb més 300 llicències atorgades a bars i restaurants, s’organitza la Primavera Gastronòmica, un exemple de col·laboració entre el sector privat –l’Agrupació del Comerç i la Indústria- i el públic - l’Ajuntament-. Un esdeveniment que compta amb el suport de la Universitat de Barcelona a través del Campus de Torribera, amb l’objectiu de continuar amb la consolidació de la ciutat com a referent metropolità en diversitat i qualitat gastronòmiques.

A més del factor gastronòmic i lúdic, amb totes les iniciatives englobades en la Primavera Gastronòmica s’impulsa i s’enforteix  l’economia local en claus de creixement i foment de l’ocupació estable.

Dins d’aquest programa d’activitats relacionades amb la gastronomia, se celebra durant un cap de setmana a l’any la Mostra Gastronòmica al Parc d’Europa. Enguany serà els dies 21,22 i 23 d’abril amb la participació de 16 restauradors i restauradores i 2 vinoteques, que oferiran diverses consumicions als seus estands a un preu assequible.

La ciutadania podrà assaborir les millors creacions dels establiments de restauració més enllà d’aquesta mostra, perquè de l’1 al 31 de maig, se celebrarà la 6a edició del Santa Coloma deGusta, en què es podrà gaudir d’un tastet de les propostes dels restauradors i restauradores per un preu gairebé simbòlic.


Santa Coloma deGusta

La celebració de la 6a edició del Santa Coloma 'Degusta', amb més de 40 establiments participants, és un dels atractius més grans d'un programa d'activitats al voltant del món gastronòmic local que, desprès de dos anys de pandèmia, tornarà a gaudir d’un mes de maig dedicat a activitats relacionades amb el món de la gastronomia colomenca, entre l'1 i el 31 de maig, amb propostes gastronòmiques variades per part de cadascú dels participants, tallers, master class, tasts de vi, olis i licors, visites enoturístiques i formació a l'abast de tothom, entre d'altres propostes, repartides per tota la ciutat.


Guia gastronòmica de la nostra ciutat, "Santa Coloma Sabors"

Portada programa Sabors 2022
Clica a la imatge per veure el pdf de la guia