Dissabte es reinaugurarà el Pavelló Poliesportiu Nou, després de les obres de rehabilitació

S’ha adaptat a la normativa de competició de la Primera Divisió de futbol sala, perquè pugui seguir acollint a l’Industrias Santa Coloma. És el pavelló més utilitzat de la ciutat, amb més de 500 persones usuàries al dia

 

 

Santa Coloma de Gramenet, 26 de març de 2021.- Demà dissabte, 27 de març, a les 10 h, es durà a terme l’acte d’inauguració de la rehabilitació del Pavelló Poliesportiu Nou, al carrer Mossèn Jacint Verdaguer, 22-24. Hi assistirà l’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon. Posteriorment, d’11 a 14 i de 17 a 19 h, es realitzarà una jornada de portes obertes amb visites guiades, per mostrar a la ciutadania tots els espais que s’han renovat.

 

La reforma es va iniciar el maig de 2019 i estava previst que finalitzes l'agost passat, però a causa de la pandèmia de la Covid-19, l'obra s'ha prorrogat. L’objectiu del projecte ha estat resoldre les problemàtiques relacionades amb l’antiguitat de l’equipament (va ser inaugurat el 1977) i adaptar-lo a la nova normativa de competició de la Primera Divisió de futbol sala, per tal que pugui seguir sent el pavelló d’entrenament i competició del club Industrias Santa Coloma. A més, s’han aportat millores en l’evacuació, l’optimització de l’aforament, l’accessibilitat universal al 100% i la funcionalitat.

 

Les característiques arquitectòniques de l’edifici s’han conservat, però s’ha renovat la coberta, que ara permet l’entrada de llum natural i millora notablement l’acústica, les façanes i totes les instal·lacions. L’interior s’ha transformat radicalment, s’ha fet més còmode, i s’ha augmentat l’aforament de públic en un 13%, arribant a les 1.500 persones.

 

El Pavelló Nou és el més utilitzat de la ciutat, sent l’espai habitual d’entrenament i de competició de 17 entitats colomenques, que representen a més de 500 persones usuàries al dia (més de 150.000 l’any). Aquest equipament ha estat reformat en altres ocasions, però l’obra actual és la seva transformació més important pel que fa a les dimensions i cost. La inversió total ha estat de 4,4 milions d’euros. La Unió Europea, a través del FEDER (fons Edusi), es preveu que faci una aportació de 700.000 €. La resta, prové de fons municipals i de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

 

 

 

Es prega confirmació d’assistència a tots aquells mitjans interessats en assistir presencialment a les 10 h.

 

 

 RESUMEN DE LA CONVOCATÒRIA:

 

Inauguració de la rehabilitació del Pavelló Nou

 

Data: Dissabte, 27 de març de 2021

Hora:10 hores

Lloc de trobada: Pavelló Nou (Carrer Mossèn Jacint Verdaguer, 22-24)

  

Per a més informació i confirmar assistència:

  

Servei de Comunicació
Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet
Elsa Blasco / Manu Sánchez
93 462 40 13 / 660 294 800 / 629 338 221

premsa.comunicacio@gramenet.cat

blascoce@gramenet.cat  

sanchezgma@gramenet.cat