16 de maig, 21h

imatge promocional

AMANCIO PRADA Libremente

Un recital a l’aire del seu vol. Petjades i veus en l’obra d’Amancio Prada. Cançons del Romancero Tradicional, dels Primers Trobadors Galego-Portuguesos, Lope de Vega, Gustavo Adolfo Bécquer, Rosalía de Castro, Federico García Lorca, Joan Carles Mestre, Amancio Prada, Antonio Pereira, Agustín García Calvo i ... el que no està escrit. Libremente.

El treball musical d’Amancio Prada (Deveses, Lleó, 1949) com a compositor i intèrpret ha tingut sempre una base literària que, al llarg de la seva discografi a, ha anat conformant un recorregut antològic per la lírica peninsular, des de les Cantigas dels primers trobadors galego-portuguesos (S.XII i XIII), passant pel Romancero, Joan de l’Enzina, Jorge Manrique, Sant Joan de la Creu, Santa Teresa i Rosalía de Castro, fi ns a autors contemporanis.

Entre d’altres guardons, ha rebut la Medalla Castelao de Galícia (1995), Premi Castella i Lleó de les Arts (2005), Grand Prix du Répertoire Sacem (París, 2008), Premi Tenco (San Remo, 2010) i la Medalla d’Or a l’Mèrit en les Belles Arts (2011).

Fitxa artística

Veu i guitarra: Amancio Prada

Clicar per comprar les teves entrades d'aquest espectacle

*Concert programat dins les IV Jornades en llengües peninsulars organitzades per CARAVANSARI i l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.