Cartell de l'obra

Màrius Serra

Primer va ser un llibre. Després, les lectures en veu alta d’aquest llibre. I finalment, el relat teatralitzat. Qui ets? és un espectacle escrit per Màrius Serra i dirigit per Joan Arqué, basat en l’obra narrativa Quiet, de Màrius Serra, publicada per primer cop el 2008.

La història del Llullu, el fill de l’escriptor Màrius Serra, nascut amb paràlisi cerebral, ha d’anar amb cadira de rodes i mai no podrà caminar. En un càmping de l’Empordà on passen uns dies en família, el seu pare es queda embadalit veient com corre el cosí del Llullu i té un somni: algun dia veurà córrer son fill. Acompanyat de la mare i la germana, passejaran el Llullu per tot el món, d’Itàlia a Hawaii, atraient les mirades de persones molt diferents. Fins que un dia, el somni es farà realitat.

Qui ets?  no és un drama, sinó un espectacle ple de llum, ple de música en directe i de veritats. Una versió teatral que visibilitza aquests éssers sovint invisibles, els quiets, que et permeten descobrir qui ets.

Un cant a la vida i a la comprensió de nosaltres mateixos des dels reptes que ens imposen els altres.


Cartell de l'obra

9 de novembre, 20:30 hores

Rebelión en la granja és una història narrada des de la perspectiva dels animals de la Granja Manor, on són explotats dia a dia pel seu propietari, el senyor Jones. Major, el porc més ancià del graner, comparteix amb la resta d’animals el seu somni d’un món d’animals lliures, vivint com a iguals en respecte i harmonia, en una granja governada per ells mateixos. A partir d’aquest moment, els animals es preparen i, després de la mort de Major, es rebel·len contra el senyor Jones i prenen la granja.   Lliures a la fi , impulsen una nova doctrina, “l’animalisme”, que fomenta la igualtat de tots els animals i el menyspreu cap a tot el que és humà. Posteriorment, els porcs comencen a planifi car com mantenir la granja sense ajuda humana, apareixen enveges i les primeres disputes i traïcions entre ells, progressivament, la utopia animal es transforma en una dictadura més estricta que la del senyor Jones.


Cartell de l'obra

10 de novembre, 19:00 hores

SOCIETY (Políticament Incorrectes) Sorgeix de la necessitat de portar a la consciència la segmentació i límits a què sotmet una construcció de gènere heretada, fet cultural del qual tots som partícips i víctimes. Cinc intèrprets volen defi nir-se davant del món com humanes diferents i úniques i no com a objectes sexuats, categories o rols. La resposta de ser normatiu és el més gran dels llasts per al creixement cap a una societat on lideri l’amor sobre la por i la cooperació sobre la competència.

LA COMPANYIA La Compañía Danza Mobile comenzó su andadura profesional en el año 2001 siendo un referente en el ámbito de la danza contemporánea inclusiva nacional e internacional. Desde la primera puesta en escena, se han producido 25 espectáculos con los que se han realizado más de 500 representaciones, formando parte de programaciones nacionales como Danza a Escena y Platea, Circuito Enrédate de la Junta Andalucía, Circuito de Artes Escénicas de Castilla La Mancha, Circuito de la Red de Teatros de la Comunidad de Madrid, CIPAEM de la Diputación de Sevilla, etc.