Santa Coloma, solidària amb el poble palestí

Santa Coloma de Gramenet se suma a la Campanya 3882. Crida d'emergència per la crisi humanitària generada davant l'escalada de violència a Palestina del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament. De fet, l'Ajuntament de Santa Coloma s’hi ha adherit per proposta de la Comissió d’Ajut humanitari i emergència del Consell de Solidaritat i Cooperació.

En aquest sentit, volem mostrar la nostra gran preocupació sobre l’escalada de violència que s’està vivint amb motiu de la declaració de guerra d’Israel contra la Franja de Gaza el passat 7 d’octubre, com a resposta a l’ofensiva de Hamàs contra Israel del mateix dia. L’escalada de la crisi i la situació crítica a Cisjordània també és molt preocupant.

I condemnem de manera ferma tota la violència infringida contra la població civil i exigim l’alto al foc i el compliment del dret internacional humanitari, tal i com reclamen les Nacions Unides i les organitzacions internacionals humanitàries.

Des del Fons, es fa crida als ajuntaments, les institucions supramunicipals i la ciutadania a sumar-se a la campanya.

Com colaborar-hi

La ciutadania que vulgui participar en la campanya pot fer aportacions, incloent el concepte “Emergència Gaza”, a través de:

  • BIZUM: 08460
  • Transferència bancària al compte del FONS CATALÀ DE COOPERACIÓ AL DESENVOLUPAMENT obert al BBVA, codi IBAN: ES91 0182 6035 4102 0160 8531.