Eines antirumors

Vocabulari d’acollida per a la interculturalitat

Baixar el document!

Aquesta eina consta de diversos recursos lingüístics: per una banda, el diccionari en línia que pots consultar a la web del Termcat.cat, amb una cinquantena de termes relacionats amb l’acollida, la convivència i les diversitats; per altra banda, uns documents que mostren la diversitat de països i gentilicis, llengües i diversitat de creences i conviccions religioses presents a la nostra ciutat.

Annex 1. Població per país de naixement i sexe a Santa Coloma de Gramenet (2017) Llengües amb més presència als països d'origen

Annex 2. Llistat de les creences i conviccions religioses potencialment presents a Santa Coloma de Gramenet

Annex 3. Llistat de gentilicis per països

 

 

Dossier antirumors

  • Baixar el document

    Presentem una relació dels rumors més significatius, acompanyats d’arguments i dades que es poden fer servir per desmuntar-los. D’aquesta manera respondrem a la premissa que el primer pas que cal que faci l’agent antirumors és informar-se i conèixer les dades per estar segur que els comentaris que vol contrarestar són mentida, són només rumors.

Bústia antirumors

Si tens dubtes sobre quasevol rumor del teu barri i vols que t'ajudem amb aquest bulo que no per a de créixer en la teva escala, escriu-nos a la nostra bústia antirumors!