Voluntariat Internacional

Si vols col•laborar en entitats sense ànim de lucre que porten a terme accions a l’estranger a favor de projectes de cooperació, camps de treball, crides d’emergència, educació per al desenvolupament, etc. amb temàtiques com la discapacitat, l’educació, l’esport, la igualtat de gènere, la salut, la consciència europea, el medi ambient, la pau, els animals, la inclusió, la protecció civil, ... Aquí tindràs la informació actualitzada.

Hi ha moltes possibilitats, entre altres aquestes:

•    Voluntariat Europeu: Per a joves (17 a 30 anys) del programa Erasmus+ , finançat per la CE que cobreix el viatge, allotjament, menjar, despeses de butxaca, formació  i assegurança mèdica d’entre 1 a 12 mesos amb responsables referents del país d’origen i d’arribada com Romania, Itàlia, República Xeca, Bulgària, Turquia, Grècia, Eslovènia, Bèlgica, Francia o Àustria per projectes de cultura, esports, art, joventut, temps lliure, immigració, medi ambient, etc.

•    Intercanvis juvenils: de 13 a 30 anys per a conèixer altres cultures i treballar en un tema d’interès compartit.

•    Cursos de formació a l’estranger: Sense límit d’edat, per a treballadors en actiu a l’àmbit de la joventut.

 

Enllaços:

http://www.asociacionmundus.com/donde-encontrar-asociacion-mundus

http://xarxanet.org/internacional

http://www.catalunyavoluntaria.cat/

http://jovecat.gencat.cat/ca/temes/vacances_i_estades/voluntariat_a_l_estranger/

 

Si vols més informació o si vols col•laborar fent voluntariat només cal que ens truquis al 93 462 4079 o envia'ns un correu a puntvoluntariat@gramenet.cat on et donarem cita prèvia per fer una entrevista personalitzada.
L’horari d’atenció al públic és el dimarts de 10 a 13h i dijous de 16 a 19h.