Pavelló Nou

1 pista de joc amb superfície de parquet. Esports: Futbol sala, bàsquet, patinatge artístic, balls de saló, gimnàstica de manteniment i aeròbic . Graderia per a 1400 espectadors.

  • Gimnàs
  • Sala polivalent
  • Sala premsa

Adreça: Mn. Jacint Verdaguer, 22-24  Mail: esports@gramenet.cat

Reforma Pavelló Nou

L’objectiu del projecte ha estat resoldre les problemàtiques relacionades amb l’antiguitat de l’equipament (va ser inaugurat el 1977) i adaptar-lo a la nova normativa de competició de la Lliga Nacional de Futbol Sala, per tal que pugui seguir sent el camp d’entrenament i seu de l’equip de futbol sala Industrias Santa Coloma, de primera divisió. A més, s’han aportat millores en l’evacuació, l’optimització de l’aforament, l’accessibilitat universal i la funcionalitat.

Les característiques arquitectòniques de l’edifici s’han conservat, però s’ha renovat la coberta, les façanes i totes les instal·lacions. L’interior s’ha transformat radicalment, s’ha fet més còmode, i s’ha augmentat l’aforament de públic en un 27%, arribant a les 1.400 persones assegudes a les grades.

D’altra banda, s’han ampliat els espais de vestidors i serveis (que també seran accessibles), les zones de tribuna i premsa, s’hi ha instal·lat un ascensor i s’han renovat les grades laterals per instal·lar seients. Per aconseguir millorar tots aquests espais, s’ha hagut de fer una petita ampliació de l’edifici. Amb les obres també s’ha renovat una part de la urbanització del perímetre.

La inversió total prevista és de 4,4 milions d’euros. La Unió Europea, a través del FEDER (fons Edusi), es preveu que faci una aportació de 700.000 €. La resta, prové de fons municipals i de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

El Pavelló Municipal d’Esports és el més utilitzat de la ciutat, sent l’espai habitual d’entrenament i de competició de 17 entitats colomenques, que representen a més de 500 persones usuàries al dia (més de 150.000 l’any).

Foto interior del Pavelló Nou remodelat

Foto del Pavelló La Bastida

Pavelló de La Bastida

3 pistes de joc transversals amb una superfície sintètica. Esports: Futbol sala, bàsquet, gimnàstica manteniment i educació física per a escoles. Graderia per a 600 espectadors

Adreça: Prat de la Riba, s/n Mail: esports@gramenet.cat

 

 


Foto del Pavelló del Raval

Pavelló del Raval

3 pistes de joc transversals amb una superfície de parquet. Esports: Futbol sala, bàsquet, gimnàstica manteniment i educació física per a escoles. Graderia per a 280 espectadors

Adreça: Ginesta, s/n (Parc Els Pins) Mail: esports@gramenet.cat 


Foto del Pavelló Joan del Moral

Pavelló Joan del Moral

2 pistes de joc transversals amb una superfície de parquet. Esports de sala: bàsquet i voleibol, gimnàstica de manteniment i educació física per a escoles. Graderia per a 200 espectadors

Adreça: Washington/Colom  Mail: esports@gramenet.cat