Comunicat a les entitats esportives de la ciutat

Des del Departament d’Esports de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, es comunica que totes les competicions esportives d’àmbit català, federades, escolars o privades, quedaran ajornades durant dos caps de setmana a partir d’aquest 17-18 d’octubre .

D’acord amb les indicacions que ha anunciat tant la Secretaria General de l’Esport com el Procicat  (es trobar en aquest enllaç AQUÍ) s'han de prendre una sèrie de mesures per reduir la pandèmia del Covid 19 a Catalunya i, especialment, també a la nostra ciutat. Per tant, s'han de seguir aquestes instruccions i prendre les mesures més adients: esportives, sanitàries, socials i d'higiene perquè aquestes accions siguin efectives. Entre tots i totes s'ha d’aturar la propagació i limitar els efectes d’aquesta pandèmia al nostre esport.

Des del Departament d’Esports es fa saber que les activitats oficials queden aturades per 15 dies però els entrenaments es podran seguir realitzant amb normalitat i aplicant les mesures i protocols de seguretat establerts.

 Tanmateix s'informa que:

  •  No s’autoritzaran la disputa de partits amistosos durant aquests 15 dies amb altres entitats. Ni de la ciutat ni de fora.
  • Tampoc  es podrà jugar entre equips de la mateixa entitat en els horaris d’entrenaments ni els caps de setmana.
  • Només estan autoritzats realitzar entrenaments dels equips “bombolla”. És a dir, no es podrà realitzar entrenaments/partidets d’entrenament de dos equips o categories diferents alhora (encara que siguin de la mateixa entitat).