Imatge del Cartell Cursa i Caminada popular Contra el Càncer

XVII edició Cursa i Caminada popular Contra el Càncer

El 24 d’octubre, de 9 a 14 h, Santa Coloma tornarà a celebrar una nova edició de la «Cursa-Caminada popular Contra el Càncer», després d'un any d’inactivitat a causa de la pandèmia. Organitzada per l’Associació Catalana contra el Càncer, amb la col·laboració de l’Ajuntament, enguany la cursa solidària comptarà amb un nou format, adaptat a la realitat sanitària.

La XVII edició d’aquesta cursa-caminada popular serà l’acte central de la Jornada de Sensibilització Social contra el Càncer, i té com a principal objectiu donar a conèixer la naturalesa i la problemàtica d’aquesta malaltia a la ciutadania, a més de fomentar l’esport.

Es tracta d’una cursa no competitiva, en la qual hi pot participar tothom, fent el recorregut corrent o caminant. S’hi pot assistir amb la família o els amics i les amigues, i totes les persones participants s'emportaran com a obsequi una samarreta tècnica commemorativa, aigua i fruita.
 
 
Canvi de format
Aquesta edició serà diferent pel que fa al format i la participació. Enguany, i a causa de les mesures contra la Covid-19, l’organització ha decidit fer una edició limitada i restringida a 500 persones. D’altra banda, es modifica el circuit; habitualment s’oferia a les persones participants un recorregut de 5 km pels carrers de la ciutat. En aquesta edició, en canvi, es farà un circuit tancat al camp d’atletisme Antonio Amorós, amb un recorregut d’una milla, que correspon a quatre voltes a les pistes d’atletisme. Les sortides seran esglaonades; s’han programat deu sortides en grups de 50 persones.

A partir de les 9 h aniran sortint els diferents grups, esglaonadament, cada mitja hora i sempre respectant la distància física de seguretat d’1,5 m. Cada persona inscrita disposarà en el dorsal la seva hora de participació. A l'entrada de l'equipament s'instal·laran estands solidaris i un espai per dur a terme l'activitat solidària de zumba.

Inscripcions

Les inscripcions s’han de fer de forma presencial fins al 22 d’octubre a: 

  • Església Major (carpa) Dilluns, dimecres i divendres, de 10.30 a 13 h i de 17 a 19 h
  • Església Santa Rosa (carpa) i Fundació Tallers Dilluns, dimecres i divendres, de 10.30 a 13 h
  • Centre Esportiu Raval Tots els dies en l’horari habitual

El preu de la inscripció és de 8 €. Les persones interessades han d’omplir la butlleta d’inscripció i escollir una franja horària de participació. La recaptació es destinarà a la prevenció, la recerca i la lluita contra el càncer.

Formulari d'inscripció