Impulsant un clúster d'alimentació i gastronomia

Publicat a L'Ajuntament Informa del 7 de febrer de 2020

El sector de la restauració suposa un agent dinamitzador de l'economia local i és un dels més grans generadors d'ocupació a la nostra ciutat. Empresaris i empresàries, juntament amb l'Ajuntament, al Campus de l'Alimentació de Torribera i l'Escola de Restauració, estem creant un clúster econòmic en creixement, especialitzat en alimentació i gastronomia. Per seguir remant juntes i junts, aquesta setmana hem posat en marxa diferents ajuts per donar suport als restauradors, perquè puguin millorar els seus negocis i donar resposta a les necessitats emergents. En aquest sentit, aquest dimecres passat vam presentar la 3a edició de el Pla de dinamització de la restauració local, un paquet de noves mesures per augmentar el nivell d'ocupació i afavorir la seva professionalització.

Amb aquesta iniciativa continuarem posant en valor la marca «Santa Coloma gastronòmica», perquè la qualitat i diversitat de l'oferta atregui cada vegada més persones de dins i fora de la ciutat. Tenim resultats molt positius dels dos primers anys de el Pla, tant per l'alt grau de satisfacció dels i les participants com pels objectius assolits. La major part d'establiments han pogut millorar la seva imatge i s'han creat nous projectes generadors d'ocupació. Altres ciutats ja s'han interessat per aquesta iniciativa. De nou, Santa Coloma com a referent en projectes innovadors i amb resultats de calat en clau de progrés i desenvolupament econòmic i social.