El sector de la restauració ha patit especialment l?impacte de la crisi per la Covid-19. En el cas dels bars i restaurants de Santa Coloma han demostrat tenir múscul per refer-se d'una situació que ha estat especialment dura per als restauradors i restauradores. Com a Ajuntament i equip de govern, hem estat al costat del sector, com no podia ser altrament, recolzant-los a través de diferents paquets de mesures, algunes de les quals continuen a dia d'avui vigents.
Una mostra més de suport i suma de sinergies és que tornem a organitzar la Primavera Gastronòmica, amb un ampli programa d'activitats per posar en valor la qualitat, diversitat i singularitat de l'oferta culinària de la nostra ciutat, que va des de restaurants amb Estrella Michelín , a bars i locals que ofereixen les millors tapes de l'àrea metropolitana, fins a aquells on la multiculturalitat és un atractiu indiscutible. M'omple d'especial orgull anunciar-vos la segona edició de la guia gastronòmica Sabors en què han participat més de 70 establiments, un exemple d'aquest treball conjunt i de la suma de voluntats. Aquest any tornem a tenir la celebració al maig del programa 'Santa Coloma de Gusta' que, a la seva cinquena edició, ens ajudarà a descobrir les propostes més variades de cadascun dels establiments participants, a més de les activitats en paral·lel que estic segura seran de gran interès per a la ciutadania. Es tracta de propostes que tenen com a protagonista el sector i compten amb la participació de l'Agrupació Comerç i indústria de Santa Coloma, de l'Escola de Restauració de Santa Coloma i del Campus de l'Alimentació de la Universitat de Barcelona a Torribera, i amb la col·laboració del Consorci Enoturístic de la DO Alella.
És un fet que continuarem donant suport a la restauració local i treballant en conjunt perquè la ciutadania i les persones que vinguin a visitar Santa Coloma puguin gaudir de la millor gastronomia amb segell colomenc.
Benvinguts i benvingudes a la Primavera Gastronòmica! Santa Coloma és vida!
.