Des de 1994 es poden cursar estudis superiors a la seu que té la Universitat Nacional d’Educació a Distància (UNED) a l’edifici La Torre del Recinte Torribera. La diferència, respecte a les altres universitats a distància, és que a la UNED Santa Coloma hi ha la possibilitat d’assistir a classes presencials un dia a la setmana, una opció totalment voluntària però molt ben valorada i demandada per l’alumnat. El centre colomenc destaca també per oferir idiomes a distància.

UN CENTRE ADAPTAT A LES NOVES TECNOLOGIES


La UNED Santa Coloma s’ha adaptat a les noves tecnologies. Dues aules disposen de pissarres digitals, amb sistemes d’emissió i de filmació de tutories, perquè els alumnes hi puguin connectar-se des de casa o en un altre moment des d’un ordinador. El centre està equipat amb 9 aules, 1 sala de reunions, 1 biblioteca, punts d’estudi, zona de cafè i secretaria. A banda dels graus i els idiomes —a hores d’ara, els nivells A1, A2 i B1 d’Anglès —, el centre també ofereix cursos que convaliden crèdits universitaris. 

BEQUES DEL MINISTERI

Un dels avantatges de la UNED és que, com a una universitat pública, disposa de beques del Ministeri d’Educació, amb gratuïtat per a l'alumnat amb una discapacitat reconeguda d’almenys el 33%, a més d’oferir descomptes per a famílies nombroses.


Dades bàsiques

Adreça: Recinte Torribera, Edifici la Torre. Avda. Prat de la Riba, 171, 08921 de Santa Coloma de Gramenet.

Telèfon: 93 468 28 19 Fax: 93 468 23 48

E-mail: info@santa-coloma.uned.es i secretaria@santa-coloma.uned.es