Fons Next Generation: una oportunitat per transformar la ciutat

Portaveu del grup municipal d'Esquerra Republicana de Catalunya

Sam Núñez

La convocatòria dels Fons Next Generation fan possible accelerar projectes que hem defensat des del grup municipal d'Esquerra Republicana com l'impuls de zones de baixes emissions, l'ampliació dels barris per a vianants al voltant de la plaça mediterrània i els barris del riu sud i riu nord o la millora dels entorns escolars, fent-los espais més amables per a joves, infants i families.

Volem una Santa Coloma de Gramenet verda, sostenible i connectada. I els projectes i actuacions presentats a aquesta primera convocatòria van en aquesta línia. Els objectius d’aquests són promoure els canvis cap a models de mobilitat més sostenibles a l'entorn urbà, apostar per la descarbonització, millorar la qualitat de l'aire, especialment en espais sensibles com escoles i promoure l'accessibilitat al transport públic amb la instal·lació de
noves parades. Millorar la vida dels colomencs i colomenques pensant en una ciutat més habitable, la ciutat que volem i ens mereixem.

Santa Coloma no pot deixar escapar aquesta oportunitat que ens ofereixen els fons europeus NextGeneration per a impulsar la transformació i acostar-nos una mica més cap al model de ciutat sostenible, Esquerra Republicana continuarem treballant per fer que les coses passin.