Foto de Soraya Santalucía Rubio
Soraya Santalucía Rubio

Soraya Santalucía Rubio

Grup municipal del PSC

Regidora de Salut, Consum, i Gent Gran.

Regidora del districte IV.

Correu electrònic: santaluciars-bdc@gramenet.cat

 

 

Dades biogràfiques, formació i trajectòria personal:

Vaig néixer el 7 d'abril del 1992 a Santa Coloma de Gramenet. He viscut, fins fa dos anys, al barri Riu Nord on vaig cursar la primària a l'escola Torre Balldovina. La secundària i el batxillerat social els vaig cursar a l'Institut Puig Castellar i actualment visc al barri de Singuerlín. Treballo des dels 18 anys, he passat pel sector de l'hostaleria, servei d'atenció al client i servei de neteja i sempre ho he compaginat amb els estudis que finalitzaré aviat, on he trobat la meva vocació en l'àmbit de la Integració social. Actualment sóc la cap dels grups de cant i ball tradicional de la Casa d'Aragó on també he estat dos anys la presidenta.

Trajectòria cívica:

La meva trajectòria cívica està vinculada amb la Casa d’Aragó on porto 19 anys sent sòcia i participant en totes les activitats que fan a la ciutat. Des de fa un 10 anys vaig començar a fer-me càrrec dels grups de cant i ball fins a dia d’avui.

Trajectòria política:

Milito al PSC des de 2011 a l’agrupació de Santa Coloma de Gramenet.

Trajectòria institucional:

Inicio la meva trajectòria institucional en aquest mandat.

Sou brut anual: - 37.193,55 €. Aquesta retribució anual va ser establerta per acord de Ple Municipal el 15 de juliol de 2019 i és manté invariable durant tot el mandat 2019- 2023.

Declaració d'activitats, béns i retribucions brutes anuals. Declaració de 5 de juny de 2019.