Gràcies Albert, Sempre C's

Portaveu del Grup Municipal de Ciutadans

Dimas Gragera Velaz

Potser el que més ens costi assumir en aquesta vida és que tot comença i acaba. Aquesta setmana ha finalitzat una etapa per al nostre projecte amb la dimissió del nostre president Albert Rivera, com a conseqüència d'uns mals resultats electorals, però la vida és precisament això, etapes, sots que cal superar, aprenentatges que ens fan més forts. Fins a l'últim moment de la seva presidència, Albert ha demostrat més altura de mires i dignitat que qualsevol altre líder polític. A més, en el cas d'Albert, la seva situació és especial, ja que ell no arriba a un partit i el presideix, ell ha fundat aquest partit i l'ha portat des del no res fins a les portes de el govern d'Espanya. Han estat uns anys preciosos treballant al costat d'ell, des dels orígens humils fins a la grandesa que avui té el nostre partit.

Però que ningú s'equivoqui, darrere d'Albert queda un gran equip, queden moltes ganes de treballar i queda un sentiment que aquesta lliçó que ha donat Albert, no quedarà en res. Els membres de Cs, a partir d'avui, seguirem treballant perquè aquest espai polític, de centre, liberal, l'únic capaç de derrotar el nacionalisme a les urnes i el més important en els debats ideològics.

La vida sempre dóna segones oportunitats i als que avui celebren la nostra situació, no tinguin cap dubte que aviat tornarem a arrasar a les urnes, al costat de moltes persones que ara han optat per una altra opció, però saben que el projecte de Cs és imprescindible per a Catalunya i per a tot Espanya. Seguim treballant.