Dades biogràfiques

Nascuda a Santa Coloma de Gramenet l’any 1974

Formació i trajectòria personal:

Vaig estudiar a l’Escola Les Palmeres de Santa Coloma i el batxillerat i COU el vaig realitzar a l’IES Torrent de Les Bruixes.

Sòc llicenciada en Ciències Polítiques per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), tinc un màster en Política Social i estudis de Doctorat en Ciències Polítiques (Universitat Pompeu Fabra).

Soc funcionària de l’Ajuntament  de Santa Coloma de Gramenet, en qualitat de tècnica superior del Gabinet d’Anàlisis i Planificació de l’Àrea de Serveis a la Persona. Actualment, en situació de serveis especials.

Trajectòria política:

Formo part del govern municipal de Santa Coloma des de les eleccions municipals de l’any 2007, aquell any vaig entrar com a regidora del Partit Socialista (PSC) de Santa Coloma, com a responsable de Joventut, Solidaritat i Cooperació i Tinent d’Alcalde coordinadora de les ponències de l’Àrea de Serveis a la Persona. Posteriorment, en 2009 vaig començar a exercir d’alcaldessa i en 2011 i 2015 els colomencs i les colomenques van renovar la confiança en el PSC de Santa Coloma i en la meva persona per continuar exercint d’alcaldessa al servei de la ciutadania.

Vaig ser membre de la Comissió executiva del PSC, amb la responsabilitat de Solidaritat i Cooperació des del 2008 al 2011.

L’any 2009 vaig formar part de la candidatura del PSC a les eleccions del Parlament europeu.

En el 12è Congrés del PSC, de 18 de desembre de 2011, vaig ser escollida membre del secretariat de l'executiva nacional del PSC, amb la responsabilitat de l'àrea de Ciutadania i Societat Civil.

El 28 de març de 2012 vaig ser escollida Primera Secretària de l’Agrupació del PSC de Santa Coloma de Gramenet.

El Consell Nacional del PSC, en la sessió de data 14 d’octubre de 2012, em va escollir per formar part de la Candidatura a la Presidència de la Generalitat per a les eleccions del 25 de novembre.

Del desembre de 2012 fins al juny de 2015 vaig ser diputada al Parlament de Catalunya.

Des del 29 de gener de 2013 fins al 4 d’agost de 2015, he estat portaveu de la Comissió de Control de l’Actuació de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) del Parlament de Catalunya.

Des de juliol de 2014 a novembre de 2016 vaig ocupar el càrrec de viceprimera secretària del PSC.

Trajectòria institucional:

En el 2007 vaig formar part de la candidatura a les eleccions municipals de Santa Coloma. Després de les eleccions vaig ocupar el càrrec de Tinent d'Alcalde de Ciutadania a l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.

A les eleccions municipals del 22 de maig de 2011 vaig ratificar el meu càrrec d'alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, per al mandat 2011-2015.

A les municipals del 24 de maig del 2015 els colomencs i les colomenques van renovar la confiança en el Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) i en mi mateixa per continuar exercint com a alcaldessa de Santa Coloma, al servei de la ciutadania, càrrec que continuo desenvolupant avui dia.

 

Al 2019, vaig tornar a ser escollida alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet amb un amplia suport ciutadà.

També sóc vicepresidenta 4a. de la Diputació de Barcelona amb l’encàrrec de les polítiques de participació ciutadana i agenda urbana 2030.