Nous espais públics

Publicat a L'Ajuntament Informa del 18 de maig de 2018

L’inici dels enderrocs de les finques afectades pel Pla especial de reforma interior (PERI) Santa Coloma Vella II suposa el desbloqueig d’un projecte aturat per la crisi econòmica. Aquest PERI, redactat fa uns anys, posava les eines necessàries per a un acord entre privats que permetés la transformació del centre de la ciutat.

Més enllà de les operacions d’habitatge, el PERI deixarà nous espais públics per a la ciutadania; i el que és més important, la connexió del passeig de Mossèn Jaume Gordi amb la cruïlla de la plaça de la Vila amb la rambla de Sant Sebastià. El projecte inclou algunes millores en matèria d’accessibilitat com la instal·lació d’un ascensor públic per salvar el desnivell de la pujada a l’església Major.
Ens trobem en un moment en què la maquinària municipal funciona a ple rendiment amb actuacions urbanístiques a tots els barris de Santa Coloma de Gramenet. Les actuacions al barri del Centre, però també a les zones del Singuerlín o del Fondo, ens deixaran una ciutat més adaptada a les necessitats de la gent.