Canal QUI: millorant Santa Coloma des de la crítica constructiva i la corresponsabilitat

Publicat a L'Ajuntament Informa del 18 de juny de 2021

A l'abril de 2014 vam posar en marxa el canal de queixes, suggeriments, demandes d'actuació i consultes de la ciutadania -anomenat informalment com CINC- amb l'objectiu de millorar la gestió municipal, reforçar la proximitat i la participació dels veïns i veïnes, i garantir la transparència administrativa, eixos sobre els quals segueix pivotant la nostra acció de govern. Durant aquests anys s'ha convertit en una via fonamental per fer arribar a l'Ajuntament totes aquelles preocupacions, problemes i incidències que detecteu, tant a nivell de la ciutat com dels serveis municipals. El QUI a dia d'avui ens està ajudant a millorar la gestió municipal ia caminar de la mà, Ajuntament, govern i ciutadania, des de la crítica constructiva i la cultura de comunicació oberta i transparent, per seguir avançant cap a una ciutat més cívica i humana, més responsable i sostenible.

Malgrat les dures circumstàncies viscudes en l'últim any per la pandèmia, des dels serveis municipals de l'Ajuntament i l'equip de govern, hem atès, sense descans, les situacions d'emergència i els efectes d'aquesta crisi. El canal de les quis i l'equip humà que el gestiona, en contacte directe amb totes les àrees i serveis de l'Ajuntament, han seguit responent amb professionalitat i diligència a totes les comunicacions ciutadanes rebudes al 2020. Prova d'això són els indicadors recollits, que demostren que s'ha millorat tant els temps de resposta a la ciutadania com el nombre d'expedients tancats, el que demostra que aquest canal ens està ajudant al nostre objectiu i esforços compartits en la línia d'aconseguir un Ajuntament més eficaç, més transparent i més pròxim.

En un moment en què hem de seguir prioritzant la resposta a les necessitats dels i les colomenques pels efectes socials i econòmics de la COVID-19, com a equip de govern estem convençuts que la coresponsabilitat i la participació ciutadana continuen sent imprescindibles per seguir millorant , entre totes i tots, la qualitat de vida a Santa Coloma.