Subvencions projecte de cooperació - 2019

Per acord de la Junta de Govern Local del 19 de març de 2019, s’ha aprovat la convocatòria de presentació de sol·licituds per a la concessió de subvencions per part de l’Ajuntament per a projectes de cooperació al desenvolupament i accions de sensibilització corresponents a l’any 2019, en el període comprès des de l’endemà de la publicació al BOPB fins al 16 d’abril de 2019, ambdós inclusivament.

Un cop finalitzat aquest període no s’admetran sol·licituds.

La documentació es troba penjada aquí

Formulari de presentació de projectes (en Word, .doc)

Totes les entitats que s’hi vulguin presentar han de tramitar la sol·licitud a l’OIAC, demanant cita prèvia de 9.00 a 14.30 h (tel. 93 462 4090) o aquí.

Anunci

Extracte de la convocatòria de presentació de sol·licituds, per a la concessió de subvencions per part de l'ajuntament, per a projectes de Cooperació al desenvolupament i accions de sensibilització corresponents a l’any 2019:

L’estudi, el seguiment i l’avaluació dels projectes va a càrrec del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament (FCCD), segons un conveni amb l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet. Podeu trobar la informació sobre projectes de cooperació anteriors finançats a les convocatòries d’altres anys a l'apartat ‘informació / el meu ajuntament i el fons’ de la web: www.fonscatala.org

Més informació: cooperacio@gramenet.cat