Subvencions projecte de cooperació - 2018

Per acord de la Junta de Govern Local del dia 20 de març de 2018, es va aprovar la convocatòria de presentació de sol·licituds per a la concessió de subvencions, per part de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, per a projectes de Cooperació al desenvolupament i accions de sensibilització corresponents a l’any 2018.

La documentació de la convocatòria es troba penjada aquí

El termini per la presentació de projectes s’estableix des del 7 d’abril al 6 de maig d’enguany, ambdós inclosos.  Un cop finalitzat aquest període no s’admetran sol·licituds.

Totes les entitats que es vulguin presentar, han de tramitar la sol·licitud a la OIAC, demanant CITA PRÈVIA:

  • Telefònicament: de 9h a 14.30h en el 93 462 40 90
  • O clicant aquí

Reunió informativa - 17 d'abril

El dimarts dia 17 d’abril hi haurà una sessió informativa i per resoldre dubtes a les 19:30 hores a l’Espai per la Pau al CRJ Mas Fonollar (C. Sant Jeroni 1-3).

L’estudi, el seguiment i l’avaluació dels projectes va a càrrec del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament (FCCD), segons un conveni amb l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet. Podeu trobar la informació sobre projectes de cooperació anteriors finançats a les convocatòries d’altres anys a l'apartat ‘informació / el meu ajuntament i el fons’ de la web: www.fonscatala.org

Més informació: cooperacio@gramenet.cat