Cartell

Pots guanyar un sopar- degustació per a quatre comensals en dels restaurants de la ciutat

Santa Coloma de Gramenet és una ciutat plena de detalls que parlen de la seva història, dels seus esdeveniments i de la seva gent. Val la pena fer una pausa en el nostre ritme frenètic de cada dia i dedicar als nostres barris una volteta per descobrir totes les sorpreses i curiositats que, encara que estan a la vista, molts cops no reparem en elles.

En aquest calendari de les Regidories de Districte 2019, et proposem sis petits itineraris a peu pels carrers dels sis districtes de la nostra ciutat. Sol/a, en família o amb amics i amigues, obre bé els ulls, gaudeix de la passejada i descobreix la resposta a les 10 preguntes que et proposem per a cada districte. Entre totes les respostes encertades, es sortejarà un sopar per a quatre persones. I pots participar des del teu districte i/o fent els itineraris que es proposen per a tota la ciutat, encara que no hi visquis. Recorda que es tracta de conèixer millor Santa Coloma i de gaudir de tots els detalls meravellosos de la seva fisonomia i cultura.

Envieu les vostres respostes per correu electrònic a:

regidoriesdedistricte@gramenet.cat

O escriu les respostes en un paper i fes-les arribar a:

Pels matins: Direcció de Participació

Ajuntament de Santa Coloma

Plaça de la Vila. Planta baixa. Alcaldia.

 Per les tardes: Centre Pompeu Lab

c/ Pompeu Fabra, 22

MOLT IMPORTANT: Les respostes han de venir acompanyades de nom i cognoms de la persona concursant, adreça postal de Santa Coloma i un telèfon de contacte.
Dates límit orientatives per al lliurament de respostes (les dates es podran veure modificades com a conseqüència del procés d’aprovació de les bases i la convocatòria definitives:

  • Concurs del districte 1: 28 de febrer a les 13h.
  • Concurs del districte 2: 30 d’abril a les 13h.
  • Concurs del districte 3: 28 de juny a les 13h
  • Concurs del districte 4: 4 de setembre a les 13h.
  • Concurs del districte 5: 30 d’octubre a les 13h.
  • Concurs del districte 6: 19 de desembre a les 13h

Els guanyadors rebran comunicació telefònica per a l’atorgament dels premis.