FESTIVALS

Presentació del festival UNITE with Tomorrowland Spain, que se celebrarà el 27 de juliol a Santa Coloma de Gramenet

Santa Coloma de Gramenet, a 17 de juliol de 2019.- El proper divendres 26 de juliol, a les 20 hores al recinte del festival al parc de Can Zam, l’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, i la directora general de la promotora Blanco y Negro i del festival UNITE with Tomorrowland Spain, Verónica Casas, presentaran tots els detalls de la tercera edició de UNITE with Tomorrowland, que se celebrarà el dia 27 de juliol. L’alcaldessa i la directora estaran acompanyades per Mario Casas, supervisor de producció del Tomorrowland.

La presentació es completarà amb un recorregut pel recinte del festival, amb visita als accessos al nou escenari (un dels secrets millor guardats) i les àrees de food trucks i bachstage.

El UNITE with Tomorrowland és el festival de música electrònica més gran del món: des de la seu de la ciutat de Bomm, a Bélgica, es fa en set països més de manera simultània. L’esdeveniment combina els millors DJs del món amb una espectacular ambientació.

 

Resum de la convocatòria:

Acte: Presentació del festival UNITE with Tomorrowland Spain.

Dia i hora: Divendres 26 de juliol de 2018, a les 20 hores.

Lloc: Recinte del festival, al parc de Can Zam, carrer Girona, 23, de Santa Coloma de Gramenet. Metro L9, estació Can Zam.

Assistents: L’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon; la directora general de la productora Blanco y Negro i del festival UNITE with Tomorrowland Spain, Verónica Casas, i el supervisor de producció del Tomorrowland, Mario Casas.

 

Per a més informació, confirmacions i/o entrevistes:

*Servei de Comunicació
Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet
Dori Morillo / Eusebio Burgos

93 462 40 13

burgosge@gramenet.cat

premsa.comunicacio@gramenet.cat

 

*Ricard TOMAS SHELLY
Blanco y Negro Music | UNITE with Tomorrowland Barcelona

93 225 44 00
C/ Llacuna 11 08005 Barcelona
ricard.tomas@blancoynegro.com
blancoynegro.comtomorrowland.com