FESTIVALS

El dimarts 2 de juliol es presentarà al parc de Can Zam de Santa Coloma de Gramenet el ROCK FEST BCN, edició 2019

Enguany el festival es complementa amb una mostra fotogràfica i un curs de nivell universitari sobre la història del rock

Santa Coloma de Gramenet, a 27 de juny de 2019.- Us convidem a la roda de premsa de presentació de la 6a. edició del ROCK FEST BCN, que tindrà lloc el proper dimarts dia 2 de juliol, a les 18 hores, al recinte del festival, amb les novetats i el cartell d’aquest esdeveniment de música rock i heavy, que se celebrarà els dies 4, 5, 6 i 7 de juliol, al parc de Can Zam de Santa Coloma de Gramenet.

L’acte de presentació, que comptarà amb la participació de l’alcaldessa d’aquesta ciutat, Núria Parlon; la representant de la promotora RockNRock, Inés Quintana, i el vocalista d’Obús, Fortu Sánchez, es completarà amb una visita guiada al recinte del festival.


Exposició i curs amb el rock com a protagonista

Posteriorment, a les 19.30 hores, al Centre d’Art Can Sisteré (carrer de Sant Carles, s/n) tindrà lloc la inauguració de l’exposició «Santako School of Rock», dels fotògrafs Hara Amorós, Rosario López, Xavier Mercadé, Alexey Stradubanov i Jordi Vidal.  

Aquesta mostra forma part del programa del Curs d’Estiu d’Història del Rock UB. Santako School of Rock, organitzat per l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i la Universitat de Barcelona, durant el mes de juliol a Can Sisteré, que farà una aproximació crítica a la història del rock, amb èmfasi en la seva perspectiva social i cultural. 

 

Resum de la convocatòria:

Dimarts dia 2 de juliol de 2019:

-A les 18 hores. Punt de trobada a l’entrada del recinte del festival,

al parc de Can Zam. Metro L9-Can Zam.

-A les 19.30 hores, al Centre d’Art Can Sisteré (C. Sant Carles, s/n. Darrera l’Ajuntament).

 

Es prega confirmeu l’assistència en un d’aquests correus:

premsa.comunicacio@gramenet.cat

prensa@rocknrock.com

 

Per a més informació:

Servei de Comunicació
Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet
Dori Morillo / 93 462 40 13 / 630 064731

premsa.comunicacio@gramenet.cat

morilloga@gramenet.cat