Divendres dia 20 es presenta la XVI edició de la ‘Cursa i caminada per la vida’

Santa Coloma de Gramenet, 17 de setembre  de 2019- El proper divendres dia 20 de setembre, a les 10.30 hores a la Sala de plens de l’Ajuntament, l’alcaldessa d’aquesta ciutat, Núria Parlon, la coordinadora comarcal de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), Sílvia Pérez, i la presidenta de la Junta Local de l’AECC de Santa Coloma, Maria Palma, presentaran el contingut i les novetats de la XVI edició de la ‘Cursa i Caminada per la vida’. Una activitat organitzada per l’AECC amb la col·laboració de l’Ajuntament i el suport de nombroses entitats i establiments d’aquesta ciutat, que tindrà lloc el 20 d’octubre, on tothom hi podrà participar, sense caràcter competitiu i amb l’objectiu de recaptar fons per a la prevenció, la recerca i la lluita contra el càncer.

En anteriors edicions la població s’ha bolcat de forma massiva i alegre en aquesta festa solidària, que el 2018 va reunir més de 4.000 persones.

Enguany es vol assolir un nou repte i batre el rècord de participació. 

Us hi esperem ¡¡

 

Resum de la convocatòria:

Acte: Presentació de la XVI edició de la Cursa i caminada per la vida

Dia i hora: Divendres 20 de setembre, a les 10.30 hores.

Lloc: Sala de plens de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet. Plaça de la Vila. Metro L1, estació Santa Coloma.

Assistents: L’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon; la coordinadora comarcal de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), Sílvia Pérez, i la presidenta de la Junta Local de l’AECC, Maria Palma,

 

Per a més informació i/o contactes:

 

*Servei de Comunicació
Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet
Dori Morillo / Antonio Sánchez (departament d’Esports)

93 462 40 13 / 93 462 40 86

premsa.comunicacio@gramenet.cat

morilloga@gramenet.cat