Diumenge s’entrega el premi Besòs Cooperatiu al millor projecte d’economia social de nova creació del territori

És una iniciativa de l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord per fomentar el cooperativisme a Badalona, Sant Adrià del Besòs i Santa Coloma de Gramenet

 

Cartell de l’acte

*Aquest acte, que estava previst per al diumenge dia 20 d’octubre, ha estat ajornat fins a nou avís.

 

Santa Coloma de Gramenet,  15 d’octubre de 2019. L’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord, del qual forma part l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, a través de l’empresa municipal Grameimpuls, entregarà el proper diumenge 20 d’octubre (de 12 a 14.00 hores) el premi Besòs Cooperatiu al millor projecte d’economia social i solidària de nova creació del territori. L’acte, que tindrà lloc a l’Auditori Can Roig i Torres (c. Rafael de Casanova, 5), servirà també per posar en valor la tasca de sensibilització i de foment del cooperativisme que l’Ateneu realitza des de fa tres anys al Barcelonès Nord.

 

La benvinguda a l’acte (12.15h) anirà a càrrec de Blanca Padrós, tinenta d’alcaldessa de l’àrea d’Economia de l’Ajuntament d’aquesta ciutat i presidenta de Grameimpuls. Per part de l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord intervindrà Anna Abellán, la seva coordinadora.

 

La cooperativa guanyadora obtindrà un ajut econòmic de 2.250 euros, a més d’altres dotacions en espècie, com ara l’allotjament gratuït durant un any en un dels espais dels centres d’empreses de Santa Coloma, la creació de la identitat corporativa per part de l’agència de disseny LaPage i formació i assessorament especialitzat.

 

El premi és una iniciativa de l’Ateneu, en la línia de fomentar la creació de cooperatives a Santa Coloma, Badalona i Sant Adrià de Besòs. Cada any, al voltant d’una desena de cooperatives neixen al territori. Moren molt poques i l’increment de la massa crítica impulsa la creació d’un ecosistema econòmic més democràtic, social i feminista.

 

Resum de la invitació: 

Acte: Lliurament del primer premi Besòs Cooperatiu

Dia i hora: Diumenge, 20 d’octubre, de 12 a 14h.

Lloc: Auditori Can Roig i Torres (carrer Rafael Casanova, 5. Metro L1, estació Santa Coloma)  

**Si us plau es prega confirmar l’assistència en la mesura del possible 

 

Per a més informació i per a confirmar l’assistència:

Servei de Comunicació
Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet – Grameimpuls
Dori Morillo / Isabel Martínez
93 462 40 13 / 699 98 42 85

imartinez@grameimpuls.cat 

premsa.comunicacio@gramenet.cat