Dimarts dia 29 es presenta a la Biblioteca del Fondo de Santa Coloma l’exposició ‘Metròpolis Verda’

Santa Coloma de Gramenet, 24 d’octubre de 2019- El proper dimarts dia 29 d’octubre, a les 18 h, tindrà lloc la presentació de l’exposició "Metròpolis Verda", a la Biblioteca del Fondo de Santa Coloma de Gramenet (planta 0). Hi seran presents l’alcaldessa d’aquesta ciutat, Núria Parlon, i el gerent de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), Ramon Torra, entre altres personalitats.

 

La mostra, que es podrà visitar fins al dia 19 de desembre, està organitzada per l’Ajuntament i l’AMB, i centra el seu contingut en els espais verds de l’ampli territori de la metròpolis de Barcelona, amb l’objectiu d’ensenyar a les persones visitants a observar el paisatge des d’una nova perspectiva, comprendre els cicles biològics, respectar el medi i valorar-ne l’entorn.

 

A l’àrea metropolitana de Barcelona hi viuen més de 3.2 milions de persones, i els seus 636 km2 estan ocupats per una densa xarxa d’infraestructures i serveis. No obstant, hi ha un sistema d’espais oberts que ocupa més del 52% de la superfície total, i es tracta d’una de les metròpolis amb més àrees verdes d’Europa.

 

?

Resum de la convocatòria:

 

Acte: Presentació de l’exposició "Metròpolis Verda"

Dia i hora: Dimarts 29 d’octubre, a les 18 hores

Lloc: Biblioteca del Fondo – Planta 0 (Carrer de Massenet, 28) Metro L1/ L9, estació Fondo

 

?

**Si us plau es prega confirmar l’assistència en la mesura del possible

?

Per a més informació:

 

Servei de Comunicació
Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet
Dori Morillo / Elsa Blasco
93 462 40 13 / 660 294 800

morilloga@gramenet.cat

blascoce@gramenet.cat

premsa.comunicacio@gramenet.cat