Jordi Mas Herrero

5è Tinent d'alcaldessa delegat d’urbanisme i habitatge.

Grup municipal del PSC.

Correu electrònic: mashj-bdc@gramenet.cat

Barcelona, 12 d’octubre de 1972.

Formació i trajectòria personal
Arquitecte des del 1998 per Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de la UPC (ETSAB). Màster en Gestió Urbana per la UB des del 2000. Professor del màster d’urbanisme de la UPC “La Gran Escala” el 2001. Professor associat del Departament de Projectes Arquitectònics de l’ETSAB fins al 2011. He treballat en el sector privat (a despatxos professionals d’arquitectura i d’urbanisme, a empreses constructores i al meu propi despatx) i al sector públic (vaig ser coordinador de l’Oficina Tècnica del Besòs, situada a Santa Coloma de Gramenet, pertanyent a l’Agència pública d’urbanisme Barcelona Regional, des del 2009 i actualment estic en excedència).

Trajectòria cívica i política
Voluntari de Creu Roja des del 1991, vaig ésser nomenat President de Creu Roja Joventut Catalunya durant el període 1999-2002. Membre del secretariat del Consell Nacional de la Joventut el 2002-03.  Milito al PSC des del 2006, afiliant-me a l’agrupació de Nou Barris de la Federació de Barcelona. Després de les eleccions locals del 2007, vaig ésser nomenat conseller del grup socialista del districte de Nou Barris de Barcelona. Des del 2011 milito a l’agrupació socialista de Santa Coloma de Gramenet i a les eleccions locals vaig ser escollit regidor pel PSC. Sóc membre de les executives del PSC de Santa Coloma de Gramenet i de la Federació del Barcelonès Nord, i del comitè executiu de la sectorial d’habitatge del PSC.

Trajectòria institucional
Represento l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet al plenari de l’Institut d’Estudis Metropolitans i als consells d’administració de Ferrocarrils Metropolitans de Barcelona, l’Institut Metropolità de Promoció del Sòl i del consorci Localret.

5è Tinent d’Alcalde ponent d’Urbanisme i Habitatge. Regidor del districte IV .

Sou brut anual: 51.041,70 €

Declaració d'activitats, béns i retribucions brutes anuals. Declaració inicial. 7 de juny de 2015.