Paqui Luna Gato

Regidora

Grup municipal de SOM Gramenet

Correu electrònic: lunagf-bdc@gramenet.cat

Formació i trajectòria personal

Vaig començar la meva trajectòria professional als 18 anys com a administrativa en una empresa privada. Més tard, em vaig formar com a treballadora familiar i després vaig fer la diplomatura d’educació social. Treballo des de fa més de 10 anys en una cooperativa d’iniciativa social d’atenció a les persones, bona part dels quals fent d’educadora en un centre obert, i més tard com a formadora en cursos d’atenció sociosanitària a domicilis i institucions. Actualment, treballo en un projecte amb mares i fills a Badalona.

Estic casada i sóc mare de dues filles. M’agrada molt llegir i passejar, però amb el que més gaudeixo és de compartir estones amb la meva família i els meus amics.
Trajectòria cívica

Quan era jove, vaig fer voluntariat al barri del Fondo, creant i formant part d’un esplai i més tard un grup de joves en situació de risc d’exclusió social.

En néixer les meves filles, vaig dedicar les escasses estones lliures a reivindicacions a l’àmbit de l’educació pública, participant en l’AMPA i Consell escolar de l’escola i institut on estudiaven.

Trajectòria política

Tot i que sempre he tingut una actitud crítica i voluntat d’activisme social, mai havia format part com a militant de cap organització política, fins que va néixer la candidatura municipalista Som Gramenet, projecte que em va il·lusionar i del que em sento molt orgullosa de participar-hi. També sóc simpatitzant de la Candidatura d’Unitat Popular-Gent de Gramenet.
Trajectòria institucional

No he format part de cap institució pública fins ara que he agafat el relleu als meus companys i companyes regidores de Som Gramenet, complint el nostre codi ètic per tal de garantir la regeneració democràtica. Som càrrecs públics de la institució, al servei de la ciutadania, i amb aquesta voluntat entomo la meva responsabilitat durant els pròxims dos anys.  

Regidora de SOM Gramenet a l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.

Indemnització per assistència efectiva

Ple: 124,83 €

Comissió informativa: 83.21 €

Declaració d'activitats, béns i retribucions brutes anuals. Declaració inicial. 17 de juliol  de 2017.

Declaració d'activitats, béns i retribucions. Declaració final. Juliol 2019