Anna Pérez Rodríguez

Portaveu del grup municipal

Grup municipal de SOM Gramenet

Correu electrònic: perezra-bdc@gramenet.cat

Formació i trajectòria personal

Vaig estudiar EGB a l’antiga Escola Sant Just i BUP i COU a l’Institut Terra Roja. Sóc enginyera superior de telecomunicacions per l’UPC. Vaig fer una estada de 7 mesos a l'École Nationale Supérieure des Télécommunications, Telecom Paris-site de Toulouse, amb una beca del programa Human Capital & Mobility. La meva formació en enginyeria es completa amb un Màster en Direcció de les Telecomunicacions. He treballat 17 anys en el món de les Tecnologies de la Informació.

Fa uns 10 anys se'm va despertar una inquietud per fer quelcom diferent i vaig començar a formar-me en el món audiovisual. Entre d'altres, vaig fer un curs d'edició i post-producció en cinema digital, Director's Cut, i tinc el títol de Tècnic d'audiovisuals, RD 947/97 (ENG). Durant 3-4 anys vaig autoemplear-me com autònoma muntant una petita productora.

Trajectòria cívica


He viscut la major part de la meva vida d’esquena al que passava al meu  voltant, en la  meva bombolla confortable, fins fa  pocs anys que vaig obrir els ulls a la realitat i vaig començar a implicar-me. En l’actualitat, a banda de ser membre de SOM, sóc simpatitzant de la CUP i sòcia de l’ANC, de l’Ateneu Popular Julia Romera i de Ca la Sisqueta.

Crec que una altra economia i un altre planeta són possibles. Sóc vegana, fa temps que tinc els meus estalvis en la banca ètica, el meu subministrador d’energia elèctrica és SOM Energia i la meva assegurança de la llar la tinc contractada amb Arç. Pel subministrament del gas també fujo de l’oligopoli, el tinc contractat amb una empresa que no és cooperativa, però té seu a la nostra ciutat.

Les petites contribucions de cadascú de nosaltres poden fer possible un canvi més global.

Trajectòria política

El 2013 vaig integrar-me a Procés Constituent, del que vaig formar part fins que l’assemblea territorial de Gramenet va decidir unànimement deixar l’organització per discrepàncies amb el grup promotor. El mateix any vaig entrar en contacte amb l’assemblea local de ANC, Gramenet per la Independència, de la qual sóc membre actiu des de llavors. A partir d’aquell any vaig començar a involucrar-me en els diferents espais de lluita de la ciutat i això em va portar a participar de la constitució de SOM Gramenet com a moviment ciutadà i posteriorment a formar part de la seva llista en les eleccions municipals de 2015.
Trajectòria institucional

Complint amb el nostre compromís de relleu, sóc regidora de SOM Gramenet des del 25 de setembre del 2017, quan es va completar la substitució de les anteriors regidores del nostre grup per les següents 6 de la llista. És el meu primer contacte amb la política institucional. He agafat una excedència de la meva feina per intentar fer el millor possible la meva tasca de regidora.

Regidora de SOM Gramenet a l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.

Sou brut anual: 37.193,55€ Dedicació 100%

Declaració d'activitats, béns i retribucions brutes anuals. Declaració inicial. 17 de juliol  de 2017.

Declaració d'activitats, béns i retribucions. Declaració final. Juliol 2019