Apunta't a la Xarxa!

La Xarxa de Valors som persones i col·lectius que assumim un compromís amb Santa Coloma: treballar al nostre àmbit més proper per tal d’ajudar a establir un marc de convivència positiu i difondre les actituds cíviques i el respecte pels espais compartits. Per això signem el “Compromís per la Convivència”.

La Xarxa es basa en la corresponsabilitat, compromís i col·laboració entre professionals, entitats i veïns i veïnes i es compromet, especialment, en la tasca de transmetre informació veraç, objectiva i contrastada, per resoldre els errors de percepció, la desinformació i els estereotips que dificulten la convivència.

 

 

Vols ser de la Xarxa?

Si creus en una ciutat oberta i plural, si vols treballar pel civisme i la convivència, i formar part d’una Xarxa de ciutadans que pensen com tu. Apunta´t de forma individual o amb la teva associació.

 

A què et compromets?

Simplement assumeixes el compromís de treballar per la bon veïnatge i convivència allà on desenvolupes la teva vida quotidiana fins allà a on puguis arribar com la feina, amics, escola, mercat, etc. També pots suggerir grups de treball específics dels temes que t'interessen. A canvi, rebràs periòdicament informació puntual de les activitats de la Xarxa i altres notícies sobre convivència perquè les traslladis a la teva gent.