Foto de Núria Parlon

Fem suport a la Cultura i les arts escèniques!

A poc a poc, torna la vida. Cal reprendre, des de la serenitat però també des de la  resiliència, les coses allà on les vam deixar. Aquest mal, impredictible i  extremadament difícil de desxifrar, ens ha deixat a la vora de la derrota. La força de viure, però, ens ha fet, ens fa i ens farà aixecar les vegades que calgui! I el món de la Cultura i de les arts escèniques no seran una excepció!

A poc a poc, i amb la més gran de les cauteles, l’activitat cultural i la vida social han d’anar agafant embranzida. Per aquest motiu, i des d’aquestes premisses, el Teatre Sagarra inicia la nova temporada: hem de demostrar que la Cultura és segura i començar, de nou, a funcionar en la mesura del possible!

Prioritzarem durant el primer semestre de l’any la reprogramació d’espectacles ajornats del 2020, com Calma de Guillem Albà, que obrirà el calendari. Seguirà Aquest país no descobert,  producció que havia quedat en el tinter, d’Àlex Rigola.

La Quinzena Metropolitana de Dansa tornarà al nostre escenari amb La Set i la Revolució, de la Cia Malpelo, i Y perdí mi centro, de Laboratoria. Comptarem també amb propostes de carrer amb totes les mesures de seguretat, com l’espectacle  Sacude, al parc d’Europa, i HumanHood, al Molí d’en Ribé.

El festival de flamenco de la ciutat, el FlamencON,  tindrà la seva segona oportunitat amb els espectacles que vam deixar de programar. Miguel Poveda, amb el concert Íntimo i el ballet de Cristina Hoyos amb l’espectacle Lo flamenco, en el marc d’una programació que inclourà actes a l’Auditori Can Roig i Torres i diversos indrets de la ciutat.

En l’àmbit solidari, reprogramem El rey del gurugú, muntatge de la companyia La Nave Va sobre el drama de la migració. El cicle Sagarra Comedy ens portarà monologuistes de nova generació. I el programa es tancarà amb la Producció Nacional de Circ, amb Estat d’Emergència.

Altres propostes d’inconfusible sabor colomenc completen l’oferta del primer semestre, com el Concert d’Hivern del Centre Excursionista Puigcastellar, el festival Santa Coloma Màgica, la darrera producció de Jona, el Operario del Humor, l’espectacle Abordant ànimes de Piratas Rumbversions, la presentació del nou disc d’El Toni, el Paco i el Aitor, i Dona, Doneta, Donota del col·lectiu Clis Clis Nyac de Singuerlin.

Us esperem a totes i a tots amb el teatre ple d’il·lusions i energies renovades. Sempre amb les màximes mesures de seguretat i prevenció! No us perdeu la programació! Fem Cultura, fem ciutat!

 

Núria Parlon Gil

Alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet