Cartell de l'espectacle

MIGUEL POVEDA

Presenta ÍNTIMO

Flamenc-ON

26 de MARÇ - 18 h

Entrades esgotades

Podeu accedir per streaming

L’espectacle “Íntimo” és una formació clàssica flamenca on Miguel Poveda fa un recorregut a tota la seva carrera. El cantaor reinterpreta de manera magistral, adapta clàssics a un format típicament flamenc, sense oblidar el segell característic que Poveda impregna en cadascuna de les seves interpretacions.

El flamenc del nou segle no es pot entendre sense Miguel Poveda. El seu espectacular timbre i quejio fa tremolar els fonaments més arrelats del flamenc per adaptar-se a la seva veu i formar notes i cançons d’ahir i d’avui, donant-li un sentit únic a l’espectacular capacitat d’interpretar cada cançó o poema. La veu de Miguel Poveda és la definició perfecta de sentiment, estructura cada matís per arribar a racons inhòspits del receptor. És arriscada en la seva entonació i fort en la seva mesura. Al llarg d’aquests 30 anys ha sabut madurar amb elegància i fer que les cançons creixin amb ell.

Aquest artista, Premi Nacional de Música de 2007, Premi Nacional de Cultura 2011 de Catalunya, Premi de la Càtedra de Flamencologia de Jerez, Medalla d’Andalusia el 2012 i fill adoptiu de Sevilla i la seva província, fill predilecte de Badalona, ??entre molts guardons més, ha sabut construir la seva carrera amb amor, constància, esforç i sota la inspiració dels grans de la música. Sense fronteres de gènere i amb la llibertat com a bandera ha passejat els seus diferents espectacles per mig món i ha recollit el reconeixement que li ha atorgat la crítica i el públic amb gratitud i la senzillesa que el caracteritza.

Fitxa Artística

Veu: Miguel Poveda

Acompanyat d’un gran elenc de músics