Cartell promocional de l'obra

LA SET I LA REVOLUCIÓ

OSSOCLUB

12 de MARÇ - 19h

10 €

Piero Steiner, Andrés Corchero, Pep Ramis i Enric Ases signen i interpreten aquesta peça poètica, tragicòmica i esquerpa que convida a reflexionar sobre sentiments que a tots ens remouen: l’esperança, la decepció, la necessitat de lluitar o de rendir-se, els somnis revolucionaris i la realitat implacable. Un espectacle sobre l’amistat, la ràbia i la tendresa on quatre homes madurs i de la mateixa edat ens mostren el nen, el vell i el boig que porten dintre.

Quatre homes de la mateixa edat, de la mateixa alçada i amb un mateix objectiu: la recerca d’un llenguatge comú que els permeti arribar d’una manera directa a l’espectador.

Aquests quatre creadors es coneixen des de fa molts anys i cada un d’ells porta temps investigant sobre noves maneres de crear, on el moviment, la paraula i els espais sonors i físics creen paisatges d’una gran potència emocional i poètica. Al 2017 van decidir associar-se, sota el nom d’OSSOCLUB, per posar en comú les seves particulars mirades sobre el teatre, el moviment i l’escena. María Muñoz (de Mal Pelo) els ha acompanyat en la dramatúrgia i en la posada en escena d’aquest espectacle.

Àlex Rigola

 

Fitxa Artística

Creació, interpretació i direcció: Enric Ases, Andrés Corchero,Pep Ramis i Piero Steiner

Codirecció: María Muñoz

Assistent de direcció: Leo Castro

Col·laboració artística: Lilo Baur

Textos: OSSOCLUB i Roberto Juarroz

Composició i disseny so: Fanny Thollot

Disseny il·luminació i coordinació tècnica: August Viladomat

Tècnic so: Andreu Bramón

Tècnica il·luminació: Irene Ferrer

Disseny espai escènic: Pep Ramis i Pep Aymerich

Fotografia:  Pep Dauder

Producció: ELCLIMAMOLA