NOVA DATA! DIVENDRES 7 DE MAIG A LES 19H

Totes les entrades adquirides prèviament són vàlides!
#culturasegura

Si encara no la tens, clica aquí per obtenir la teva entrada

Imatge promocional de l'espectacle

CALMA!

Guillem Albà

7 de maig - 19h

10€

A poc a poc, deixem de viure en l’ara i aquí, i el cap se’ns emporta una i altra vegada a pensar en milions de coses que no estan passant en el nostre present. Però m’aturo un moment. I des de la meva humil posició d’artista, de pallasso, decideixo crear un espectacle sobre això. Fer aquesta feina em consola una mica, veient com està el món. Potser puc aportar una part molt petita, ínfima, per canviar-lo.

Anar al teatre, avui en dia, ja és un acte revolucionari. Amb tanta informació que ens arriba al cervell, parar un moment i veure algú que actua en directe (i que para el temps per compartir una estona), ja ho trobo un acte heroic.

Guillem Albà ens explica, sol i sense paraules, un fet tan complex i a l’hora tan quotidià: la pressa. Aquest “corre tothora” en el que vivim instal·lats.

CALMA! porta l’espectador a gaudir d’una experiència per moments còmica, per moments poètica. Amb el clown com bandera i a través dels titelles, el gest, les ombres o la música; farà qüestionar-nos el dia a dia i el propi viatge vital. Si val la pena córrer tant, si estem fent el que realment ens omple, i en definitiva: si volem seguir així o volem canviar-ho.

CALMA! és pur Guillem Albà. El seu clown salvatge hi és present, la seva poètica no hi falta, i el seu missatge optimista i vital esdevé, finalment, catàrtic.

 

Fitxa Artística

Direcció i Interpretació:

Guillem Albà

Creació: Alícia Serrat, Marc Angelet, Andreu Martínez, Guillem Albà

Música: Pep Pascual

Dramatúrgia: Alícia Serrat, i Marc Angelet

Gest i Titelles: Andreu Martínez

Moviment: Ariadna Peya

Visió externa: Sergio Martínez, i Joan Arqué

Disseny Il·luminació: Ganecha Gil

Direcció Tècnica: Oriol Ibáñez

Construcció: L’Estaquirot Teatre, Alfred Casas, i Xavi Arbonès.

Vestuari: Irene Nené Fernandez

Direcció de Producció, i Management: Blai Rodríguez